Teaching Support

Heb je vragen over het geven van onderwijs? Teaching Support is de helpdesk waar alle 2022世界杯押注app-docenten van alle typen onderwijs (regulier, maar bijvoorbeeld ook voor professionals of voor PhD's) met hun onderwijsvragen terecht kunnen en waarin alle expertise van de partners in het Centre for Academic Teaching and Learning is gebundeld.

Teaching Support is bereikbaar via teachingsupport@apecsolar.com of 030-2532197, van maandag t/m vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur.

Je wordt geholpen door een docentondersteuner die jou direct kan helpen of die precies weet wie jou met je vraag kan helpen. Je wordt dan direct doorverwezen. Het streven is dat je nog dezelfde dag geholpen wordt door de juiste persoon/expert. Teaching Support is een gezamenlijke service van de partners in het Centre for Academic Teaching and Learning.

Heb je een acuut, technisch probleem in een onderwijsruimte, bel dan 030-2539595 (ondersteuning FSC).

Teaching Support: mail of bel ons.

teachingsupport@apecsolar.com
030-2532197

Ondersteuning bij hybride onderwijs

  • Inloopspreekuren onderwijsruimtes met hybride functie: Wil je oefenen in een hybride onderwijsruimte en meer horen over de mogelijkheden? Kom dan langs bij de inloopmomenten.

  • Ondersteuning bij het geven van hybride onderwijs: Kun jij extra ondersteuning gebruiken bij het geven of voorbereiden van hybride onderwijs? Doe dan nu een aanvraag hiervoor door dit formulier in te vullen. We nemen dan snel contact op om te kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Algemene informatiebronnen

Veel informatie over onderwijs geven (op de campus, online, hybride), vind je al op deze website: Onderwijs geven. Intranet biedt ook een uitgebreid onderwijsoverzicht met informatie over alles rond het geven van onderwijs en regelingen in het algemeen. 

Elke faculteit heeft bovendien een eigen ondersteuningsteam. Zie hieronder voor de facultaire contactgegevens.