Microsoft Teams

Wat is nieuw

  • Lees over de nieuwe functionaliteiten die de ‘New meeting experience’ biedt en hoe je het aanzet: http://tauu.apecsolar.com/nieuws/the-new-meeting-experience-in-teams/                                 
  • Er kunnen nu tot 300 deelnemers in een normale Teams meeting (dit wordt nog opgehoogd)
  • Participant list downloaden. Je kan tijdens een meeting een lijst downloaden van alle aanwezigen in die meeting.

Zoom vanuit de 2022世界杯押注app niet meer toegestaan

Lange tijd is het gebruik van Zoom op de 2022世界杯押注app gedoogd in afwachting van een onderzoek naar de risico’s op het gebied van privacy en veiligheid. Dit onderzoek werd onder andere uitgevoerd door de rijksoverheid en SURF (een samenwerkingsverband van Nederlandse universiteiten).

Uit dit onderzoek blijkt dat er teveel risico’s zijn waarbij de 2022世界杯押注app aansprakelijk is voor eventuele juridische- of beveiligingsconsequenties. Op de 2022世界杯押注app is Microsoft Teams het veilige alternatief. Wanneer je een Zoom-licentie op je uu-e-mailadres had, heb je een e-mail ontvangen van Zoom met de mededeling dat het domein wat geassocieerd is met je e-mailadres is geclaimed. Indien je een uitnodiging voor een externe Zoom-meeting krijgt (dus georganiseerd door iemand buiten de 2022世界杯押注app) kan de browservariant worden gebruikt. Hiervoor is geen account nodig. Pas dus niet het e-mailadres aan. Kijk voor meer informatie op intranet.

Contact

Als je vragen hebt over Teams kan je contact opnemen met de servicedesk@apecsolar.com of teachingsupport@apecsolar.com of beide. We proberen je dan zo snel mogelijk te helpen. Heb je toevoegingen voor deze pagina, bijvoorbeeld nog een plek waar informatie wordt aangeboden over Teams, kan je dat doorsturen naar teachingsupport@apecsolar.com.